Akhirnya Digital Kamera A5100 L/B jadi milikku !

Mengapa Beli Digital Kamera A5100 L/B

SUPERB !!! … akhirnya hajat hendak beli Digital kamera tercapai jua.

Alhamdulillah… lepas ini bolehlah tangkap gambar ala-ala pro-photographer, berangan la kan… ¬†kononnya.

Rezeki bertambah lepas dapat job part time… online bisnes. Baru nampak hasil dan mampu sikit nak belikan… huhuhu

Taaraaaaa …. inilah Digital Kamera A5100 L/B saya yang baru. Oklah not bad, model terkini dengan harga mampu milik. Maklumlah beli time ada offer, barulah jadi pengguna bijak.

Digital Camera A5100LB

Citernya, petang yang indah selepas hujan renyai-renyai, saja jer ingat nak ronda-ronda kat Mid Valley MegaMall jamu mata sambil hilangkan stress seminggu mengadap keje kat ofis. Ok la, baik punya plan… konon-konon just nak window shopping jer. Lain di rancang lain yang menjadi. Jadi pengajarannya jangan terlalu merancang eak. …hahahah.

Itulah orang perempuan, bila ada peluang berjalan bukan setakat window shopping kalau boleh dengan supermarket sekali nak bawa balik. Mujur tak mampu nak beli supermarket…

 

 

About FadRuzze 13 Articles
Hai, saya blogger sambilan, peniaga online dan seorang perunding hartanah berdaftar. Semoga dapat menambah lebih ramai kenalan dan membantu anda yang memerlukan bantuan untuk membeli, menjual, menyewa atau menguruskan urusan hartanah anda. Mempunyai beberapa pengalaman dalam bidang hartanah. Pada anda yang memerlukan perkhidmatan saya dalam menguruskan hartanah anda, boleh hubungi saya di 010-7772706 untuk saya bantu. Terima kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*