Salvatore Ferragamo Jadi Pilihan

BEG SALVATORE FERRAGAMO

Jenama beg yang paling saya minat ialah SALVATORE FERRAGAMO. Kenapa eak ???

salvatore-ferragamo-collections

Masa posting di GenevaSwitzerland, sempat juga grab beberapa buah beg jenama best nie. Alhamdulillah… rezeki… saja gatal tangan kan.

Maklumlah nampak cantik je apa lagi…beli la kan. Bukan senang nak dapatkan yang original and imported lagi.

salvatore-ferragamo-collections-for-sale

Oleh kerana terlalu minat sangat dengan jenama nie… saya sempatlah pergi ke Factory Outlet Salvatore Ferragamo di Italy. Nama tempat tu Saravalle. Banyak beg jenama di dunia ada di situ. Memang rambang mata dibuatnya.

Rezeki… merasa la jugak beli beg jenama dan original imported yang sangat terkenal dari Negara Italy

 

Untuk info lebih lanjut, ada beberapa beg jenama saya nak letgo. Jom follow saya di @santaidillaruzze untuk tengok banyak lagi koleksi. Jangan tak tengok, rugi… mana tahu ada yang berkenan.

 

About FadRuzze 13 Articles
Hai, saya blogger sambilan, peniaga online dan seorang perunding hartanah berdaftar. Semoga dapat menambah lebih ramai kenalan dan membantu anda yang memerlukan bantuan untuk membeli, menjual, menyewa atau menguruskan urusan hartanah anda. Mempunyai beberapa pengalaman dalam bidang hartanah. Pada anda yang memerlukan perkhidmatan saya dalam menguruskan hartanah anda, boleh hubungi saya di 010-7772706 untuk saya bantu. Terima kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*